Dembele je i za vrijeme izolacije uspio napraviti skandal

Nestašni Francuz je nevjerovatan

Dembele je i za vrijeme izolacije uspio napraviti skandal

A. Čaušević

Ako se za nekog fudbalera može reći da je totalno neodgovaran i nedisciplinovan to je Ousmane Dembele. 

Od svog dolaska u Barcelonu na ljeto 2017. godine za 125 miliona eura Dembele je postao poznatiji po svojim ekscesima van terena nego fudbalskim predstavama pa silno uloženi novac još nije uspio da opravda.

I u vrijeme pandemije koronavirusa kada su svi igrači Barcelone boravili u izolaciji povrijeđeni Dembele je uspio napraviti skandal, izvjestio je danas El Confidencial.

Bilo je to 14. aprila. Trener Quique Setien je zakazao video konfreneciju kako bi popričao sa igračima o njihovom zdravstvenom stanju, a francuski fudbaler je bio jedini koji nije odgovorio na poziv.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dembele se nije ni pojavio na testiranju ove sedmice. U međuvremenu mu je poručeno da ne dolazi u trening kampu, dok se ne testira. To bi trebao uraditi početkom sljedeće sedmice.

Ovaj 22-godišnjak je operisan početkom godine, za njega je sezone već završena. Trenzinzima bi se trebao vratiti početkom augusta. U narednu sezonu bi trebao ući potpuno spremena, ali pitanje je u čijem dresu će igrati.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi