Dembele objavio fotografiju s treninga Francuske, a onda se javio Pique

Špancu se "povraća"

Dembele objavio fotografiju s treninga Francuske, a onda se javio Pique

Endin Čaušević

Reprezentativci Francuske ušli su u samu završnicu priprema za Svjetsko prvenstvo koje u četvrtak počinje u Rusiji.

Francuska je prema mnogima jedan od glavnih favorita za osvajanje zlatne medalje na Mundijalu i sigurno je da se od ove selekcije mnogo očekuje. Igrači Francuske s nestrpljenjem očekuju početak SP-a, a pokazali su da u ekipi zaista vlada odlična atmosfera.

Zanimljivu fotografiju s današenjeg treninga Trikolora objavio je Ousmane Dembele, a u komentarima se oglasio i njegov saigrač iz Barcelone, Gerard Pique. Defanzivac Španije očito nije oduševljen onim što je vidio na slici, pa je u komentaru ostavio "emotikone koji povraćaju".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi