Dembele odlazi na posudbu u Arsenal?

Pregovori u toku

Dembele odlazi na posudbu u Arsenal?

Samir Mlaćo

Ousmane Dembele mogao bi uskoro napustiti Barcelonu.

Ovaj fudbaler muku muči s povredama otkako je još stigao na Camp Nou, ove sezone je sakupio tek devet nastupa za Blaugranu, a u klubu velikih problema imaju i sa njegovom disciplinom.

Nije opravdao očekivanja u redovima Katalonaca, a karijeru bi mogao nastaviti u Engleskoj.

On se povezuje sa Arsenalom, a španski Sport piše da je Mikel Arteta pozvao čelnike Barcelone kako bi se raspitao o visini obeštećenja ili eventualnoj pozajmici uz mogućnost otkupa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Špekuliše se da će to biti jednogodišnja pozajmica.

Dembele je 2017. godine stigao u Barcelonu iz Borussije Dortmund za 125 miliona eura, a prethodno su ga Milioneri godinu dana ranije od Rennesa kupili za samo 15 miliona eura.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ek76
Previse povreda, nije imao puno prilike da pokaze koliko je dobar igrac... steta
2 1
user1583752673
Ako ga posudite rezervisite mu mjesto u bolnici
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi