Povratak Premiershipa se bliži!
Foto - EPA

Sve će se znati nakon 7. maja

Povratak Premiershipa se bliži!

Midhat Šljivak

Engleska Premier liga polako se sprema za povratak.

Kako navode mediji na Ostrvu, nastavak sezone u Premiershipu sprema se u junu i trajat će do kraja jula uz naravno velike mjere opreza.

Očekivano, sve utakmice će se igrati bez prisustva publike, no navijači će moći da odaberu utakmice koje žele gledati na TV-u, jer će sve one biti u prenosima.

Također, svi gledaoci će moći besplatno gledati susrete po želji i na taj način će se pokušati spriječiti širenje koronavirusa.

Fudbaleri koji igraju u Premiershipu su kao i svi drugi u izolaciji. Oni koji su bili zaraženi su se uspješno oporavili i spremni će čekati nastavak prvenstva.

Ipak, više o nastavku sezone u Premier ligi znat će se nakon 7. maja. Velika Britanija je zatvorena do ovog datuma, a ako se situacija poboljša, sasvim sigurno je da će klubovi dobiti dozvolu za treninge.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Do prekida prvenstva Liverpool je bio dominantan u odnosu na ostale i bili su na korak od osvajanja titule prvaka, prve nakon 30 godina.

Sigurno je da navijači Redsa najviše žele da se sezona nastavi, ali svi će morati da se strpe još neko vrijeme.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi