Dembele ponovo prespavao trening, ali ovaj put će ga Barca žestoko kazniti

Ostaje bez plate

Dembele ponovo prespavao trening, ali ovaj put će ga Barca žestoko kazniti

Endin Čaušević

Francuski fudbaler Ousmane Dembele ponovo se našao u centru pažnje jer je još jednom zakasnio na trening Barcelone.

Dembele je u subotu odigrao sjajan meč protv Espanyola na kojem je postigao jedan gol u pobjedi od 4:0, ali sve to je palo u vodu već narednog dana. Igrači Barcelone jučer su odraditli u 11 sati lagani trening, a na njemu još jednom nije bilo Dembelea.

Francuski fudbaler je još jednom uspio zakasniti na trening jer je došao čak dva sata kasnije i morao je sam trenirati. Dembele je poručio da je jednostavno prespavao, no čini se da mu je jasno da neće izbjeći kaznu.

Mnogi su se obradovali što je konačno ušao u pravi formu i počeo redovno da igra, a onda je napravio još jednu glupost. U Barci razmišljaju kako da ga kazne, a prema svemu sudeći kazna će biti novčana.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Katalonski Sport prenosi da bi Dembele mogao biti suspendovan za naredne mečeve, te da će ostati bez plate u periodu između dva i deset dana. To znači da bi mu plata za ovaj mjesec trebala biti za 7% manja od uobičajene.

Top Komentari

epa
uhhh nasikiro se pravo umjesto 200 000 dobit ce 190 000... nece moci zaspat dok ne dodje kuci...
16 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi