Xavijeve riječi će se svidjeti Dembeleu
FOTO - EPA

Jako ga cijeni

Xavijeve riječi će se svidjeti Dembeleu

A. Beganović

Barcelona i Benfica su sinoć odigrali meč bez pogodaka tako da će se pitanje putnika u osminu finala odlučiti u posljednjem 6. kolu.

Barcelona je trenutno drugoplasirana sa dva boda više od Benfice, no ima mnogo teži zadatak u posljednjem kolu s obzirom da ide na noge Bayernu, dok Benfica na svom terenu dočekuje Dinamo Kijev.

Sinoćnji susret mogao je biti odlučujući da je Barcelona pobijedila, a posljedniih 25 minuta za špansku ekipu je odigrao i Ousmane Dembele, koji muku muči sa povredama.

Njegovu igru i značaj za ekipu komentarisao je novi trener Barcelone Xavi Hernandez.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Razgovarao sam s njim i jako je sretan ovdje. Sinoć je riskirao jer nije bio potpuno spreman. Bio je u opasnosti, mogao je obnoviti povredu. Možete i vi razgovarati sa njim i pitati ga da li je zadovoljan", rekao je Xavi, pa dodao:

"Vidjet ćemo hoće li produžiti ugovor. Za mene je on temeljni igrač. Ako je na terenu, pravi razliku i stvara mnogo šansi", dodao je Xavi.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

King_Kenny
...koje karanje u mozak sa Xavijem...jedva cekam da im Bayern slozi 5 komada,samo zbog ovog peglanja na SS.
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi