Dembelea optužili da je zakasnio na trening, a zatim je igrač Barce ostavio komentar na Instagramu

Demantovao informacije španskih medija?

Dembelea optužili da je zakasnio na trening, a zatim je igrač Barce ostavio komentar na Instagramu

Endin Čaušević

Francuski fudbaler Ousmane Dembele ne nalazi se baš u najboljim odnosima s Ernesteom Valverdeom u posljednje vrijeme.

Barcelona je u srijedu pobijedila na Camp Nou Inter sa 2:0, a Dembele je meč odgledao s klupe. Iako se očekivalo da će upravo mladi francuski fudbaler mijenjati povrijeđenog Lionela Messija, no na kraju se to nije desilo. Španski mediji su objavili da Valverde nije zadovoljan kako se Dembele ponaša na treninzima, ali i na terenu.

Navodno, početkom ove sedmice Dembele je zakasnio na jedan od treninga Barcelona, a tu vijesti prenijeli su gotovo svi sportski mediji. Dembele je "naletio" na takvu objavu na Instagramu i odlučio je ostaviti komentar, a samim tim vjerovatno demantovati da nije tačno da je zakasnio na trening.

Fotografija Barça BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi