Dembelea traže velikani, ali on zna za samo jedan klub

Oglasio se fudbaler Celtica

Dembelea traže velikani, ali on zna za samo jedan klub

Talentovani fudbaler Celtica Moussa Dembele nalazi se na meti nekoliko velikih evropskih klubova.

Dembele je u Celtic stigao u ljetnom prelaznom roku iz Fulhama i odmah je pokazao da će biti veliko pojačanje za ekipu škotskog velikana.

Celtic je u utrci za Dembelea pobijedio nekoliko velikih engleskih klubova koji su sada obnovili interes za mladog Francuza, kojem nije preostalo ništa drugo nego da se i sam oglasi o špekulacijama.

"Svakodnevno čitam šta se piše, ali mogu vam reći da trenutno znam samo za jedan klub a to je Celtic. Ne razmišljam o odlasku jer sam tek stigao. Sa ovim klubom imam višegodišnji ugovor i trebao bih još dugo igrati za Celtic", rekao je Dembele, koji je dodao:

"Za mene je veliko iskustvo igrati u Ligi prvaka. Osjetio sam tu slast i ponosan sam, a dogodine želim još bolje rezultate. Mislim da sam trenutno na idealnom mjestu za svoj dalji razvoj i napredak".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi