Demir Peco opet u Premijer ligi!

Krilni fudbaler opet u BiH

Demir Peco opet u Premijer ligi! · Saznajemo

A. Čaušević

Demira Pecu ćemo na proljeće ponovo gledati na premijerligaškim terenima. Nakon šestomjesečne avanture u Varaždinu, krilni fudbaler se opet vraća u BiH gdje je sve dogovorio sa novim klubom.

Premijerligaši sa pripremama počinju sredinom januara, a neki klubovi su već dogovorili određena pojačanja za nastavak sezone, među njima je Sloga iz Doboja.

Kako SportSport.ba saznaje u nastavku sezone dres Dobojlija će nositi Demir Peco koji je ljubiteljima bh. fudbala poznat po igrama u Radniku i Veležu.

Peco je prošlu sezonu igrao u matičnom Veležu kao posuđen igrač Varaždina, a ljetos se vratio u Hrvatsku. U aktuelnoj sezoni je upisao destak nastupa.

Ukoliko uspije pokazati nivo stare forme ovaj 26-godišnjak će sigurno predstavljati pojačanje za Slogu koja i na proljeće želi pružati dobre rezultate kao što je to bio slučaj i jesenas.

Prema saznanjima našeg portala Peco će sa debitantom u Premijer ligi potpisati ugovor do kraja sezone, nakon čega će se razmišljati o eventualnom nastavaku saradnje.

Oglasi

Inače, Sloga je završila još jedno pojačanje pošto je u klub stigao Milan Lalić koji je posljednji angažman imao u armenskom klubu FC Van.

Ovaj fudbaler je i ranije imao angažman u Slogi, a u BiH je igrao još za Slavijo, Mladost iz Kaknja te Slobodu iz Bosanskog Novog.

Ranije je Sloga potpisala i pojačanje među stativama. Riječ je o Bakiru Brajloviću koji je stigao kao slobodan igrač poslije raskida saradanje sa Tuzla Cityjem.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kada je u pitanju rubrica odlasci za sada je klub napustio Eldin Huseinbegović kojem nije bilo potrebno dugo da pronađe novi klub jer se skrasio u Tuzla Cityju.

Inače, trener Zoran Ćurguz je prozivku zakazao za 11. januara, a jedan dio priprema će biti obavljen u Turskoj gdje će Dobojlije boraviti od 27. januara do 10. februara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi