19

Komentari (19)

Savage
"When you need a hero" Ronaldo ga zabi glavom. Prva klasa golcina glavom. Rekoh ja gore dobit ce Mancester...
Savage
2/1 Rashford. Odlicana tekma, Cavani ulazi 25 minuta i nadoknada bit ce veoma zanimljivo. Sretno Machester i navijaci. Leeds United fan. Degea odbrani 2 udarca ufff, Dobra ova Atalanta, kontre su im odlicne. United ce dobit na kraju ili 2/2
user1626643434
Džaba Ronaldo
Robijasi_It
Velis da je dzaba.a jesili siguran potvrdi zasto
Mele
Ole ce Bozic kuci da slavi, tesko da ostane tamo do tada. Zao mi ga je, od malenog kluba Molde, napravio je sampiona za kratko vrijeme, ali u Engleskoj je ili si dobar da osvajas titule ili otkaz, trece ne postoji.
Babuka1
Ronaldo dolazi na naplatu polahko.
Sars33
Dzaba njem sve ako on nema suigraca koji ce mu namjestiti akciju za gol, a i odbrana ko *****
Babuka1
Ja samo mogu reci da cijeli tim ispasta zbog Ronalda. Frajeru je 36. Ne moze vise ni u pola doprinijeti kao sto je prije mogao, a misli da moze. Svaka lopta, svaka akcija mora ici na njega i preko njega. Gubi se tim. Njegovim dolaskom.je juventus izgubio primat u italiji, i ne samo to, nego su prosle godine na jedvite jade ligu prvaka izborili. Naravno ima tu i trenera i svega... znam da se fanovi ronalda ne slazu sa ovim :D
user1613424508
A ove godine juve rastura u ligi bez ronalda a on u mancesteru nikako da pogodi jos gola nije dao staces kad frajer ima 36 god i nemoze vise trcat 15 metara????
Babuka1
Juve tek sad dolazi do sebe, nakon ove dvije sezone, tek pocinju liciti na ozbiljnu ekipu. Pa prije 3 sedmice je frajer pretrcao samo 5 km, toliko golman pretrci kralju na tekmi jednoj.
Zoilomas
Haha reko sam vam svima davno da je Rashford kanta haha
Zoilomas
Evo opet 100 postotnu promasio taman prije karaja polovine
Viper20
Evo pitanje za sve..sta trener treba da zasere da dobije otkaz
Sars33
Ole je zasad onako nije los, a i on je barem nesto uradio za razliku od onog Mourinha, sa Mourinhom su gubili svaku gotov tekmu. Sto se tice Oleta, kad je poceo da trenira United dobro se pokazao, imali su do 10 pobjeda zaredom. Sad ako zasere na Ligi prvaka i u engleskoj, dobija 100% otkaz. Unitedu treba neki dobar trener kao Guordiola ili Klopp, to su takticari od trenera, znaju pronaci cake svakog gotov tima, dominiraju vec nekoliko godina
MaDaj
Ozbiljno pitanje, šta je trener ovdje “zasrao”? trener nije skočio prilikom kornera? Ili možda trener promašio onu 100% šansu pred kraj? Rečeš da je promašio sto nije ubacio sancha ili pogbu umjesto mctominaya? Šta su to oni pokazali u zadnjih par tekmi? Njih dva skupa od Juna dali jedan gol..
Hasni
Bolja klupa jbg ... Ode Ole kuci u norvesku.
zak84
Glory glory united….hahahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.