Demirel Veladžić potpisao petogodišnji ugovor sa Sarajevom

Član Akademije FK Sarajevo

Demirel Veladžić potpisao petogodišnji ugovor sa Sarajevom

Midhat Šljivak

Demirel Veladžić, jedan od najtalentovanijih fudbalera Akademije FK Sarajevo, potpisao je petogodišnji ugovor sa bordo timom.

Veladžić se smatra jednim od najvećih potencijala Akademije FK Sarajevo. Taj potencijal su prepoznali u rukovodstvu aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine, te su mladom fudbaleru ponudili ugovor.

Talentovani fudbaler je s bordo ekipom potpisao ugovor na pet godina, pa će sasvim sigurno u narednih nekoliko sezona Veladžić debitovati i za prvi tim bh. šampiona.

Rukovodstvo FK Sarajevo još jednom je pokazalo kako brine za budućnost tima, a uskoro bi profesionalne ugovore mogli dobiti i još neki od mladih igrača Akademije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.