Sport Life

Demirel Veladžić potpisao ugovor sa Umbrom

Sponzorski tekst

U Sarajevu, 26. aprila, 2016. godine, u Sarajevo City Center, sa početkom u 11:00 časova, održana je konferencija za medije u kojima je kompanija Sport Life potpisala vrijedan jednogodišnji sponzorski ugovor sa mladim kadetom Demirelom Veladžićem, reprezentativcem Bosne i Hercegovine u fudbalu, koji će od 5. do 21. maja učestvovati na ovogodišnjem Evropskom kadetskom prvenstvu u Azerbejdžanu.

Potpisivanjem ugovora o sponzorstvu na godinu dana mladi igrač će dobiti veliku podršku kompanije Sport Life zajedno u saradnji sa svjetskim brendom Umbro. 

Iz kompanije Sport Life naglašavaju da je ova godina izuzetno plodonosna u oblasti kadetskog fudbala sto je potvrdio i prvi istorijski plasman mlade reprezentacije na Evropsko prvenstvo u Azerbejdžanu, te da je fudbalska reprezentacija jedan od najboljih promotera istinskih vrijednosti naše zemlje.

Predstavnici ove Kompanije ističu da su posebno ponosni što imaju mogućnost da u saradnji kompanijom Umbro, talentovanog  mladog  igrača podrže vrijednim sponzorskim ugovorom, ali su istakli i da je izuzetna čast što će ova kompanija biti  dio sportskih uspjeha koje će reprezentacija kao i mladi reprezentativac sigurno napraviti u budućnosti.

“Veliko mi je zadovoljstvo što kompanija Sport Life u saradnji sa brendom Umbro može da participira razvoju sportske karijere našeg mladog fudbalera i nadam se da je ovo samo početak naše saradnje. Kompanija Sport Life u sklopu svoje strategije poslovanja će i dalje raditi na razvoju domaćeg sporta.” Izjavio je g-din Haris Tabaković, ispred kompanije Sport Life.

Sedamnaestogodišnji Demirel Veladžić je više od godinu dana član Akademije Fudbalskog kluba Sarajevo, dolazi iz Velike Kladuše, a u ovoj sezoni, sa dosta uspjeha, nastupa za kadetsku selekciju klupske Akademije, koja je osvojila titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

“Zahvaljujem se kompaniji Sport Life i brendu Umbro na pruženoj prilici za sklapanje dogovora i ugovora i nadam se da ćemo nastaviti saradnju u budućnosti.” Izjavio je mladi reprezentativac Demirel Veladžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi