Veladžić: Veliki dan za našu zemlju

Demirel Veladžić za SportSport.ba

Veladžić: Veliki dan za našu zemlju

Midhat Šljivak

Kadetska reprezentacija BiH plasirala se na Evropsko prvenstvo.

Član generacije koja je izborila plasman među najbolje mlade selekcije Evrope je i mladi fudbaler Sarajeva Demirel Veladžić.

Veladžić nakon plasmana na EP nije krio oduševljenje.

"Ne znam kako opisati osjećaj trenutno. Mislim da još nisam svjestan, kako ja tako ni ostali igrači i stručni štab. Vjerovali smo duboko u sebi da možemo otići kao prva reprezentacija na EP. Nekako smo to krili u sebi i evo hvala Bogu ispalo je da nije moglo ispasti bolje. Plasirali smo se na Euro kao prva selekcija i ne mogu da opišem koliko smo sretni", rekao je Veladžić.

Sada slijede pripreme za Evropsko prvenstvo, koje se u maju igra u Azerbejdžanu.

"Pripremit ćemo se maksimalno za Euro. Želimo tamo da pokažemo da nismo nezasluženo tu gdje jesmo. Borićemo se kao i sad i probati ostvariti što bolji mogući rezultat. Ovo je veliki dan za našu malu zemlju i mislim da bi svi trebali da se ujedinimo i proslavimo na najbolji mogući način", dodao je Veladžić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi