Konačno pronašao novi klub

Demirel Veladžić potpisao za Mladost!

9

Komentari (9)

MLADOST
Završio je u najboljem klubu u BiH za mlade igrače. Bitno je da mu karijera napreduje. Dobrodošao, sad je do tebe.
BHFanataic
Hadzic i Veladzic u Mladosti, svaka cast upravi kluba.
Matija Matko
Sta ti je ba uprava kriva? njih 2 i mnogi ostali sa 17-18 godina mislili da su uhvatili b..a za m..a pa odma otisli preko pa evo sa 21 nazad i to u ispodprosjecan tim. Uzmi primjer mujakica, tek sa 21 je otisao. ovakvi kao ovi nam ne trebaju.
BHFanataic
Pa rekao sam da je super posao (nisam bio sarkastican). Puno bolje da se on doveo neho nekp od 28+ iz druge Srpske ili Hrvatske lige.
user1581249639
Vrhunski talenat. Sve najbolje Demi.
Penderinos
Ako bude standardan može daleko dogurat, ne treba zaboraviti da je i dalje mlad !
EdwinPol
Samo je ovdje igrac sa 21 godinom mlad. U Europi takvi rjesavaju prvenstva, i vec nekoliko godina uzastopno su standardni, najbolji strijelci lige i sl.
Matic
Prije tri dana me u klubu ubijedise da je ovaj momak najveci poslijreatni talenat i da smo ga ukrali komsijama. Po njihovoj prici on je danas trebao potpisati za nas. E moj Zeljo sta ti papci i kamatari rade. Tebi momcino sretno
makelele
Ovaj momak je mnogo obećavao i na kraju zavrsi u Doboju... steta, ali kako god sve najbolje u nastavku karijere!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti