Ermedin Demirović igra u životnoj formi

Sjajna finta i asistencija za Sallaija

Ermedin Demirović igra u životnoj formi

E. Čaušević

Fudbaleri Freiburga igraju na svom terenu protiv Frankfurta meč 17. kola Bundeslige.

Gosti su odlično otvorili meč i poveli već u šestoj minuti kada je Younes pogodio mrežu Freiburga.

No, domaći tim uspio je da dođe do 1:1 u 32. minuti.

Bh. napadač Ermedin Demirović je pokazao još jednom da je u odličnoj formi jer je upisao asistenciju za Sallaija koji je poravnao na 1:1.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Demirović se sjajno zagradio i prošao jednog igrača gostiju, a potom je uposlio svog saigrača koji pogađa mrežu Frankfurta.

Top Komentari

BosnianKingdom
Majstorski okret, mada i cijela akcija
6 1
Neunner
Cuj u zivotnoj formi.. ima li kakav odgovorni urednik ovo portala koji prati ove gluposti koje pisu ovi novinari. Sta bi bilo da je dao dva gola? U kakvoj formi bi tada bio? Isto u kosarci fenomenalan nastup-dao 13 poena. Sami sebe u pojam ubijamo. A njemu svaka cast, da hoce biti bolji od Dzeke. Novinar truba zesca
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi