Briljirao protiv Švicaraca

Demirović: Mi smo kao porodica

Dino Kurbegović

U21 reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je s 3:0 deklasirala Švicarsku i stigla do pete uzastopne pobjede.

Tim Vinka Marinovića ne posustaje u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo, a junak današnjeg meča svakako je Ermedin Demirović, koji je postigao prvi i drugi pogodak.

"Super smo odradili utakmicu. Borili smo se do kraja i ovo je bila dobra utakmica. Moramo sada odmah da razmišljamo o Rumuniji i da pokušamo da pobijedimo", rekao je Demirović, pa je dodao:

"Mi smo kao porodica, dajemo sve od sebe u svakoj utakmici i svakoj minuti i to je najbitnije".

Sada slijede posljednja dva meča protiv Rumunije i Portugala.

"Očekujemo da pobijedimo Rumuniju, idemo tamo sa dosta optimizma, a onda nas čeka to 'finale' protiv Portugala i ako Bog da da i tu slavimo", poručio je Demirović.

Top Komentari

ZmajBosanski18
Ovaj momak je buduci dzekina
28 0
rajvosa46
Volim kad igrac kaze "idemo da pobijedimo", "po pobjedu" i tako, a ne "idemo po povoljan rezultat", "nadam se povoljnom rezultatu". Šta je za tebe povoljan rezultat? Tako je Demiroviću, sretno! Nadam se da je sa Mihom aBd sve najbolje.
28 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti