Demirović strijelac, ali tužan odlazi sa stadiona, Bayern nije uspio pobijediti Bayer

Bundesliga

Demirović strijelac, ali tužan odlazi sa stadiona, Bayern nije uspio pobijediti Bayer

E. Škorić

Odigran je veći dio utakmica subotnjeg programa 25. kola njemačke Bundeslige.

Bh. reprezentativac Ermedin Demirović donio je bod ekipi Freiburga u Leipzigu, no gosti žale što nisu došli do pobjede jer su u 90. minuti primili pogodak za 1:1.

Demirović je gol postigao u 38. minuti, a na terenu je bio do 79. minute. Freiburg nije uspio izbiti na četvrto mjesto iako je bio blizu, ali nastavlja trku za Ligu prvaka.

U Mihenu je odigran derbi susret kola između Bayerna i Bayera. Bavarci su poveli golom Sulea u 18. minuti, ali je Thomas Muller autogolom u 36. minuti uskratio Bavarcima novu pobjedu, no svejedno je ovaj tim na plus devet u odnosu na drugoplasiranu Borussiju Dortmund, koja ima i utakmicu manje.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Wolfsburg je slavio protiv Union Berlina s 1:0, Eintracht Frankfurt u Berlinu s 4:1 nadigrao Herthu, dok je Bochum bio bolji od Furtha s 2:1.

Top Komentari

Klicko
Evo malo usporili ovi bajernovci kofol da raja pomisli da je liga zanimljiva hahahah
0 6
Klicko
Ono kad se njemci(konkretno Tomas Miler) solidarišu sa Ukrajinom a pregazili je u drugom svjetskom ratu ko fap žabu
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi