Deni Simeunović novi član NK Metalleghe BSI
(Foto: D. Kurbegović) Nekadašnji fudbaler Zrinjskog i Sarajeva u Prvoj ligi FBiH

Krilni fudbaler pronašao angažman

Deni Simeunović novi član NK Metalleghe BSI

Ekipa NK Metalleghe BSI je danas u prijateljkom susretu savladala Igman sa 2:1, a za Kraljeve je čitavu utakmicu odigrao i Deni Simeunović.

Naime, ovaj 27-godišnji krilni fudbaler je novi član Metalleghea i ostatak sezone će provesti u redovima federalnog prvoligaša.

Inače, Deni Simeunović je ove zime trebao postati član Čelika, ali je šef struke zeničkog kluba ipak odlučio da mu nisu potrebne njegove usluge.

Simeunović je posljednji angažman imao u hrvatskom drugoligašu, NK Lučko, a u svojoj dosadašnjoj karijeri je nastupao još za Slogu iz Uskoplja, Travnik, Zrinjski, Sarajevo, Radnik, Dugopolje i NK Kustosija Zagreb. Sa Zrinjskim je dva puta bio prvak Bosne i Hercegovine.

Top Komentari

Zvatic
Ovaj odjebo celik. Vidio covjek da nemaju feninga.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi