Simeunović, Rizvanović i Choi neće potpisati ugovor s NK Čelik
Simeunović nije zadovoljio ukuse stručnog štaba i jučer mu je saopšteno iz kluba da može pronaći novu sredinu

Odluka šefa struke Zeničana

Simeunović, Rizvanović i Choi neće potpisati ugovor s NK Čelik · Saznajemo

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika nakon povratka iz Turske nastavili su pripreme za nastavak sezone u Premijer ligi na terenima u Zenici.

Zeničani još nisu kompletirali igrački sastav, ali od jučer je poznato koja još trojica nogometaša na proljeće neće nositi crno-crveni dres.

Deni Simeunović na pripremama u Turskoj, odnosno pripremnim utakmicama, ali i radom na treningu nije zadovoljio šefa struke i odlučeno je da ovaj ofanzivac ipak ne potpiše ugovor sa Zeničanima.

Haris Rizvanović, 21-godišnji desni bočni zadovoljio je šefa struke, ali se igrač i klub nisu dogovorili oko uslova ugovora, tako da i ovaj igrač neće nastupati za Zeničane u proljetnom dijelu prvenstva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Treći nogometaš koji ne ostaje u Zenici je Korejanac Choi, koji nastupa na poziciji lijevog beka. Ovaj nogometaš neće potpisati ugovor zbog viška stranaca, koje trenutno Čelik ima, tako da će ovaj defanzivac svoju sreću morati potražiti negdje drugo.

Još nije poznato šta će biti s igračima poput Čubure, Markovića i Babana, dok je mladi Vardo potpisao ugovor i on je prema riječima stručnog štaba, ali i igrača otkrovljenje ovih priprema.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

andi
DE ba ne laži,čuj Vardo otkrovljenje priprema,opet ŠEKIJEV igrač iz Zenica City,ako nešto i zna samo ga onaj manijak napucao i spremio,malo u Vitezu u 3 ligi igrao i sad igrač,ako je on otkrovljenje mi ispadamo ko fleka..
0 1
franjo25z
Ova situacija da nije tuzna bilabi zalosna.....pokopat ce nas grobari
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi