Jajčani se vratili u Ljubuški

Dogovorene dvije provjere

Jajčani se vratili u Ljubuški

S. Mlaćo

Nakon sedam dana priprema u Ljubuškom, nogometaši Metalleghea iz Jajca vikend su proveli kod kuće. Ipak, već jutros ekspedicija popularnih Kraljeva zaputila se ponovo u Ljubuški gdje će boraviti narednih sedam dana.

Jajčani su već odigrali dvije utakmice i to protiv Ljubuškog i Čapljine, a upisali su dvije pobjede. U srijedu će za rivala imati FK Igman iz Konjic, dok će rival u subotu biti FK Klis, član Druge lige Jug.

Iz Jajca su potvrdili da prelazni rok za njih nije završen, te da se nadaju pojačanjima u narednim danima.

Nakon Ljubuškog, popularni Kraljevi će se spremati u Jajcu gdje će dočekati nastavak sezone Prve lige FBiH i duel sa Rudarom iz Kaknja.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Podsjetimo, NK Metalleghe je prvi dio sezone okončao na 13 mjestu sa 14 osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi