Denis Ćorić: Cilj je i dalje opstanak, no ako se ukaže šansa za nečim više, nećemo oklijevati
Foto: HŠK Posušje

HŠK Posušje je lider Federalne lige nakon 7 odigranih kola

Denis Ćorić: Cilj je i dalje opstanak, no ako se ukaže šansa za nečim više, nećemo oklijevati

Momčad HŠK Posušje istinski je hit dosadašnjeg dijela natjecanja u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine. Povratnici u ovaj rang natjecanja kojima je prvotni plan bio osigurati ostanak u ligi nakon prvih 7 kola gledaju s visoka na konkurenciju. 

Posušaci su prvoplasirani na ljestvici sa 16 bodova, ispred ekipe Vis-Simm Bau koja je skupila 14. Jedan od najzaslužnijih ljudi za ovaj novi uzlet posuškog nogometa koji igra daleko najljepši nogomet u Federalnoj ligi je trener Denis Ćorić. On je nakon što je gotovo cijeli igrački i trenerski vijek proveo na Pecari, odlučio krenuti u novu avanturu koja se zasad doima poput bajke. Velika je šteta što na Mokrom Docu, kao ni širom BiH, nema gledatelja da mogu pogledati nogomet koji prezentira njegova ekipa. Kako neslužbeno saznajemo ovaj 43-godišnji trener već ima nekih konkretnijih upita za njegove usluge, no Ćorić je čvrsto na zemlji i za SportSport.ba kaže slijedeće:

"Prezadovoljni smo, ovo je mnogo više od onog čemu smo se nadali" - govori Ćorić i dodaje:
"Realno, nakon povratka u ovaj rang primarni cilj je bio opstanak, kao što je još uvijek, ali poslije pet pobjeda iz sedam utakmica moramo biti prezadovoljni onim što smo učinili. Nitko nas nije vidio ovdje nakon 7 kola, ni mi sami sebe, ali jako je lijep osjećaj biti liderom ovako teške lige".

Jesu li ambicije nakon ovakvog starta porasle?

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Pa vidite, opet ponavljam, čvrsto smo na zemlji i potrudit ćemo se da tu i ostanemo. O našoj igri dovoljno govore komplimenti koje dobijamo gdje god dođemo i to je nekako najveća satisfakcija. Cilj je i dalje isti, no ako se ukaže prilika za nečim višim, nećemo oklijevati da je ugrabimo i iskoristimo" - govori trener Posušaka Denis Ćorić.

Momčad s Mokrog Doca sjajna je kombinacija mladosti i iskustva, a Ćorićev rukopis pretvorio je Posušake u tim koji izgleda i više nego ozbiljno i koji podsjeća na najbolje dane ovog kluba kada je bio tvrd orah svima i u elitnom rangu bh. nogometa. Denis Ćorić mladi je stručnjak koji konačno pokazuje svoj puni potencijal. Ukoliko nastavi ovim tempom, a nema razloga da se to ne dogodi, Ćorića bi, koji uzgred uživa na klupi Posušja, vrlo lako mogli vidjeti na klupi nekog renomiranijeg kluba.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti