Ćorić se na predstavljanju zahvalio Branku Karačiću pa priznao: "Dogovorili smo se za pet minuta..."
Denis Ćorić predstavljen je kao novi trener Posušja.

Novi trener Posušja

Ćorić se na predstavljanju zahvalio Branku Karačiću pa priznao: "Dogovorili smo se za pet minuta..."

Esmer Oštraković

Denis Ćorić danas je i zvanično predstavljen kao novi trener ekipe Posušja.

Upravo je pod Ćorićem ekipa Posušja izborila povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, a nakon toga vodio je i Široki Brijeg, te GOŠK.

Jako dobar posao napravio je sa GOŠK-om, sa kojim je čak slavio na Grbavici protiv Željezničara, ali je nakon poraza od Veleža odlučio dići sidro.

Nakon pregovora sa čelnicima Posušja Ćorić je odlučio da preuzme ovu ekipu, a sada je i zvanično predstavljen kao novi trener.

Raspoložen je na press konferenciji bio novi trener Posušja.

Na predstavljanju se naravno javnosti obratio Denis Ćorić.

"Kao što ste čuli i kao što je gospodin direktor rekao vratio sam se u Posušje nakon tri godine. Sigurno zadovoljstvo i čast što mogu biti trener ovog kluba. Bio sam odsutan skoro tri godine, a klub je narastao na skoro svim poljima.

Čast i zadovoljstvo je da mogu biti trener ovog kluba. Kada sam odlazio, rekao sam ljudima iz kluba da ako budem slobodan, a budem trebao, da ne mogu reći "neću". Dogovorili smo se za pet minuta. Ovaj klub, grad, navijači su fenomenalni. Nadam se da ćemo nastaviti dobru priču kao što je to bilo prvi put. Zahvaljujem se i Branku Karačiću na svemu što je napravio za Posušje", rekao je Ćorić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kakva su očekivanja od ekipe na proljeće?

"Ima prostora za napredak pogotovo prema naprijed. Vjerujem da ćemo se dignuti još. Imamo četiri zakazane pripreme i idemo u Ljubuški sedam dana. Ekipa je dosta dobra i vjerujem da možemo bolje i bićemo bolji. Glavni cilj je što prije ući u mirnu luku", rekao je Ćorić.

Top Komentari

SamoSiroki
Teško ali nek ti je sa srećom
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi