Kozlić: Naš osnovni cilj je da donesemo trofej u Tuzlu

Sloboda dobila novo rukovodstvo

Kozlić: Naš osnovni cilj je da donesemo trofej u Tuzlu

Edmir Škorić, foto: Emir Dindić

Sead Kozlić danas je imenovan za novog predsjednika Upravnog odbora Fudblaskog kluba Sloboda.

Skupština Slobode jednoglasno je izabrala Kozlića za predsjednika Upravnog odbora, gdje je naslijedio dosadšanjeg v.d. predsjednika Senada Mujkanovića.

U obraćanju prije nego je i dobio novu funkciju, Kozić je kazao:

"Čast je prije svega bit kandidat za predsjednika Upravnog odbora Slobode. Treba zatvoriti jedno, a otvoriti drugo stoljeće. Želim da jednim timskim i kvalitetnim radom podignemo Slobodu na korak više. Želimo da otvorimo Slobodu ljudima, da ulože novac, ali i da zarade. Uvijek imamo neke ljude koji kada odlaze iz Slobode, tuže ih, e toga više neće biti. Želim da dovedem jednog jakog sponzora, na kome već radim. Imena koja ću predložiti sigurno da će dati jednu stabilnost Slobodi", rekao je Kozlić, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Moj osnovni cilj i cilj ljudi koji će raditi sa mnom u novom Upravnom odboru je da donesemo jedan trofej u Tuzlu. Ova regija i ovaj grad to zaslužuju, ali moramo svi da radimo".

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dino_2000
Sa srećom nek ti bude g.Kozliću.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi