Denis Suarez na posudbi u Arsenalu
U Arsenalu se nadaju da će im pomoći u ostvarivanju zacrtanih ciljeva

Posao završen

Denis Suarez na posudbi u Arsenalu · Zvanično

Adnan Beganović
Teme:

Španski ofanzivni fudbaler Denis Suarez i zvanično se pridružio Arsenalu.

Ono o čemu se pričalo danima dobilo je i svoju zvaničnu potvrdu. Kompletiran je transfer, odnosno posudba Suareza iz Barcelone, a menadžer Arsenala Unai Emery nije krio zadovoljstvo urađenim poslom.

"Sretni smo što nam se pridružio Suarez. On je igrač kojeg dobro poznajem, radio sam s njim u Sevilli. Donijet će nam kvalitet i raznovrsnost u napadu i sigurno će nam pomoći kako bismo ostvarili zacrtane ciljeve", izjavio je Emery.

Podsjetimo, Suarez je seniorsku karijeru počeo u Celti, a osim za Barcelonu nastupao je još za Celtu i Villarreal.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

eye of the tiger
jebo vas on vise, ko da je Messi.
8 0
teddy sheringham
Na šta je Arsenal spao. Svršava na otpadak prvo City-ja, potom Barcelone.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi