Messi prvo imao promašaj karijere, a onda dao gol nakon najbolje akcije ikad!

Nije mogao bez gola

Messi prvo imao promašaj karijere, a onda dao gol nakon najbolje akcije ikad!

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone plasirali su se u polufinale Kupa Kralja nakon što su večeras sa 6:1 pobijedili Sevillu.

U prvom meču Sevilla je slavila sa 2:0, ali je Barcelona pred svojim navijačima nakon fantastične utakmice večeras pobijedila sa 6:1 i tako osigurala mjesto u polufinalu ovog takmičenja. Večeras je posebno sjajan bio Philippe Coutinho koji je postigao dva gola, a po jedan su dodali Rakitić, Suarez, Messi i Roberto.

Međutim, kod rezultata 4:1 za domaći tim vidjeli smo možda i najveći promašaj Messija u karijeri. On je nakon dodavanja imao skoro situaciju na prazan gol, ali je sa svega dva metra uspio da promaši, odnosno golman Seville je to odbranio.

Ipak, Messi je u sudijskoj nadoknadi došao na svoje kada je postavio konačnih 6:1. Fudbaleri Barce su odigrali jednu od najboljih akcija ikad, a to je na kraju krunisao Mess golom. Kakvi vanzemaljci!

Top Komentari

Benjamingst
Cuj VANZEMALJCI hehehe sa koje su onda planate ti igraci Barce...
0 3
Mase007
Gol zadnji je odlican, al da je najbolja akcija ikada pretjerano receno ili napisano u stilu nekog balavca.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi