Denis Žerić novo ime na pozivci FK Željezničar?
Navijači Plavih sa Grbavice sa nestrpljenjem očekuju prvi trening

Trenutno na posudbi u Igmanu

Denis Žerić novo ime na pozivci FK Željezničar?

S. Mlaćo

FK Željezničar je protekle sedmice dobio novo rukovodstvo kluba, a u prvim danima Nove godine biće poznat i novi stručni štab.

Navijači sa nestrpljenjem očekuju prozivku i prvi trening svojih ljubimaca, a dosta je pitanja kada je igrački kadar u pitanju. Neslužbeno saznajemo da će se od novih lica pojaviti Denis Žerić, koji je proteklih pola godine proveo na posudbi u federalnom prvoligašu Igmanu iz Konjica.

Žerić je ponikao na Grbavici, a sa Plavima bi trebao odraditi jedan dio priprema poslije kojeg će stručni štab donijeti odluku o tome da li ostaje ili će se vratiti na posudbu do kraja sezone.

Podsjetimo, prozivka FK Željezničar će se obaviti 14. januara, a vjerovatno će je obaviti Amar Osim. Samo par dana kasnije Plavi će otputovati za Međugorje gdje će u Sport Centru obaviti prvi dio priprema.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Šulc
Jaki ste ka Igman
34 7
Sliver
Iz Medjunozja u Medjugorje i natrag u Medjunozje.
33 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi