Fudbaler Veleža

Denis Zvonić: Očekujem veliko slavlje ispod Starog mosta

M. Šljivak

Velež se nakon tri godine vratio u Premijer ligu BiH.

Rođeni su slavili u Visokom protiv Bosne sa 0:2 i tako su kolo prije kraja osigurali nastup u društvu najboljih bh. timova.

Fudbaler Rođenih Denis Zvonić je nakon utakmice u Visokom bio veoma sretan i zadovoljan i to nije krio.

"Osigurali smo titulu, hvala Bogu na tome i posljednje kolo možemo odigrati rasterećeno za navijače. Hvala navijačima na podršci, zajedno smo ostvarili taj cilj. Ponosan sam na sebe i na saigrače, idemo dalje u nove pobjede", rekao je Zvonić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Naravno, proslava titule će biti ogromna.

"Očekujem pun stadion i da se radujemo nakon utakmice protiv Igmana, pa da ispod Starog mosta proslavimo plasman u Premijer ligu", rekao je Zvonić.

Top Komentari

chs1975mostar
gospodine da iduce vako godine sa velezom osvojis titulu ako Bog da!!! ?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije