13

Komentari (13)

mostarac
Oremus je trebao biti iskljucen u 16 minuti kad je pomocni sudija signalizirao faul jer je dzonom napravio faul u visini koljena ...Da bi to isto ponovio u 2 poluvremenu startom nad golmanom Bobicem opet dzon i opet nista sem faula..
enko
Dali si ti levo ili lijevo krilo,po ovome sto vidim ti si tipicni desnjak.
LevoKrilo
Sve u redu ljudi, Velež je odigrao 45 min. boli glava, ali u nastavku utakmice ste pali nenormalno...Ne znam šta umišljate? Tačno je da je i Sarajevo daleko ispod svog nivoa, ali i Vi niste sada ekipa kako se predstavljate...Budite malo realni, šta Vam je?
Dena33
Ko se kako predstavlja ???
Realist
Staje Vrapcicani izdala vas braća
user1575889878
Realist sta ti imas protiv Vrapčića?
user1579962154
Hahah oprostite brđani , kad ćete Nazad u skutoriju? Sve neki mostarci a sa brda sišli hahaha.. i uz to mali jer jedva slobodu dobiju a ne nekog drugog jadnici hahahah... kmeee kmeee kmeeee
enko
Gl.sudija nosi fifa znak,i pratite koliko ce puta suditi sarajevu do kraja.mozda mu je crveni karton ostao kod punice
istok24
Odličan primjer kako je sudija "progurao Sarajevo. Suđenjem prekršaja kod 7-8 nečiji lopti za Sarajevo prebacuje težište igre na dio terena koje pripada Veležu. Odbrana Veleža počinje paničariti s razlogom zbog ubacivanja lopte u 16-erac. Po meni bez pomoći sudija Veleža trebao dobiti utakmicu .
bazaorao
U evropskim okvirima udaranje laktom je najmanje zuti, a u vecini slucajeva i crveni. Dok u bosanskim to nije ništa, naravno samo za ljubimce saveza. Ovo pravilo ne vazi za ostale ekipe.
frkt
Dobro ste odigrali momci zasluzili ste 2-1 uzeti i 3 boda ponijeti kuci
starmac
Ne nije ga udario HANDŽIĆ.Ni DUPOVAC.Pa kad gledam ovog DUPOVCA i ponašanje vrh mu je da živi na TRESKAVICI.Majmun ortodoksni koji je dizao tenzije zajedno sa HANDŽIĆEM kojem ZRINJSKI i danas viri iz OČIJU.FUJ.Pozdrav za Sarajevo i sretno protiv DINAMA.
Pikachu11
I poslje udaranja laktom onaj romina Rahmanovic se buni nije faul. Majku yebo cigansku poganu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.