Denis Zvonić: Želju dočekujemo spremni, a protiv Bratstva smo favoriti za prolaz dalje!

Kapetan Rođenih za SportSport.ba

Denis Zvonić: Želju dočekujemo spremni, a protiv Bratstva smo favoriti za prolaz dalje!

Pred FK Velež u slijedećih 5 dana dva su prilično teška ispita. Prvi dolazi već sutra u okviru 8. kola Premijer Lige BiH kada Rođenim u goste dolazi lider prvenstvene ljestvice FK Željezničar, dok će već u srijedu Mostarci put Gračanice gdje ih u 1/16 finala Kupa čeka Bratstvo. 

Svjestan je i kapetan Rođenih Denis Zvonić da klub sada ulazi u period gdje njemu i njegovim suigračima neće biti lako:

"Pripremali smo se tokom reprezentativne pauze za ovu sutrašnju utakmicu" - počeo je Zvonić i nastavio: -"Sa šefom smo dosta razgovarali o stvarima koje moramo popraviti a tiču se igre i taktike. Malo smo se više bazirali i na psihički dio pripreme za ovu sutrašnju utakmicu, kao i na podizanju fizičke spreme. Spremno dočekujemo susret sa Željezničarom, imamo neka svoja viđenja i planove kako da dođemo do pozitivnog rezultata. Ne mislim da će sutra biti nekog negativnog scenarija po nas, optimista sam" - veli kapetan Rođenih.

Je li ova pauza vratila samopouzdanje i moral koji su se evidentno poljuljali nakon poraza protiv Radnika?

"Podigli smo se, šef Dudić je taj nivo komunikacije između sviju nas podigao na višu stepenicu. Atmosfera je dobra i na treninzima se radi odlično a na nama je da to sutra potvrdimo na terenu".

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Ždrijeb Kupa donio vam je gostovanje kod Bratstva?

"Da, sada je pred nama ovaj ubitačni tempo koji će diktirati Kup utakmice. Moramo se dobro pripremiti na to sve. Protiv Bratstva u Gračanici smo mi favoriti i uradit ćemo sve da prođemo dalje i s olakšanjem uđemo u nastavak teškog niza utakmica" - rekao je Zvonić za SportSport.ba.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
idemo Zeljo
3 3
Mostar
Cudi me nema ovog kavadara Capljina ili onog smrdljivca burek sa mesom. Mamu im obojici ****mo u usta... M.U.S.V.D.G Forza Velezzzz
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije