Momak koji je odbio BiH novi klub traži na društvenim mrežama
Foto - EPA

Dennis Salanović isprobao zanimljivu metodu

Momak koji je odbio BiH novi klub traži na društvenim mrežama

Midhat Šljivak

Reprezentativac Lihtenštajna Dennis Salanović (26) nekada je važio za veliku fudbalsku nadu.

Ovaj ofanzivac je igrao u omladinskim selekcijama Atletico Madrida i povezivao se s nastupom u reprezentaciji Bosne i Hercegovine.

Ipak, Salanović je odbio dres BiH. Odlučio je nastupati za Lihtenštajn, gdje je i rođen. Razlog je činjenica da u našoj selekciji ne bi bio glavni izbor.

"Zna se da je BiH u mom srcu, da je smatram svojom domovinom i tako će ostati dok sam živ", rekao je Salanović prije nekoliko godina za SportSport.ba.

Godine su prošle, a karijera ovog fudbalera nije išla onako kako se očekivalo. Igrao je za švicarske niželigaše, a prethodne dvije sezone proveo je u Finskoj igrajući za AC Oulu.

Očigledno mu se tu dopalo i odlučio je da svoje usluge ponudi ostalim finskim ekipama i to preko društvenih mreža.

"Volio bih ostati u Finskoj. Hoće li me neko potpisati?", pita se reprezentativac Lihtenštajna.

Vidjet ćemo gdje budućnost vodi Salanovića, ali nema dileme da bi imao mnogo veću cijenu da je odigrao barem neki meč za neku od selekcija Bosne i Hercegovine.

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
Hoćeš li ti potpisati za neku ekipu, a ne hoće li neka ekipa tebe potpisati. Šta je sa ovim jezikom ovo postalo...
2 0
davide.azzurri
Nije imao jakog menadzera da plati 50 milja za nastup
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi