Salanovićeva poruka pred za njega specijalnu utakmicu

Zmajevi gostuju Lihtenštajnu

Salanovićeva poruka pred za njega specijalnu utakmicu

A. Čaušević

Neuspješne kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020. godine Bosna i Hercegovina će završiti sutra gostujućim mečom protiv Lihtenštajna. 

Za domaću selekciju od prve minute bi trebao zaigrati Dennis Salanović, 23-godišnji krilni fudbaler koji vodi porijeklo iz Bosne i Hercegovine.

Za Salanovića će ovo kako je i sam kazao biti specijalna utakmica, ali je poručio Zmajevima da im uopšte neće biti lako.

Lihtenštajn protiv Bosne i Hercegovine, za mene je to jako specijalna utakmica, a sigurno za vas je pošto trebate pobjedu, ali neće to biti lako. Dođite na stadion Rheinpark u Vaduzu", poručio je Salanović.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Susret Lihtenštajn - Bosna i Hercegovina igrat će se na stadionu Rheinpark kapaciteta 7.800 sjedećih mjesta. Početak je zakazan za 20:45, a UEFA je odlučila da meč sude turski arbitri na čelu sa Halisom Ozkahyjom.

Promo

Top Komentari

Cibre
Od reprezentacije koja je bila u vrhu Europe smo spali da sada svako od nas trazi bodove, zalosno Al haman nase igrace vise niko i ne trazi vecina zvarsva negdje daleko od liga 5. Prihvatite stvarnost i cekat neka bolja vremena.
5 0
andi
naravno,kada ga pišate iz Bosne,da će igrati srcem ivza one koji ga u narućjebprimiše.BRAVO DJEĆKO
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi