Salanović: Meščini da će Italija na Evropsko prvenstvo, a Bosna...

Lihtenštajn na kraju ubjedljivo poražen

Salanović: Meščini da će Italija na Evropsko prvenstvo, a Bosna...

Admin Čaušević

Lihtenšajn se na Bilinom polju nije predstavio u tako lošem svjetlu kao što to rezultat pokazuje.

Bosna i Hercegovina je slavila sa 5:0, a izabranici Roberta Prosinečkog su otpor gostiju slomili u finišu utakmice sa četiri postignuta gola.

Deniss Salanović je poslije susreta kazao da se nada da će Bosna i Hercegovina izboriti plasman na Evropsko prvenstvo.

"Držali smo se dobro do 80. minuta. Bosna to tada nije imala puno prilika, imali smo dobrih akcija, mogli smo zabiti za 1:1. Nemam pjma šta je bilo na kraju, ostali smo bez snage..."

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Teško je reći ko će na EURO, pošto su Finska i Grčka odigrali dosta utakmica. Nadam se da će Bosna biti druga i zajedno se s Italijom plasirati na EURO i meščini da će Italija biti prva", rekao je Salanović.

Top Komentari

Kuuler
meščini???
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi