Čuveni huligan se pojavio na "zabranjenom" stadionu: Napravio je neoprostivo i sada plaća cijenu!

Postao je meta ismijavanja

Čuveni huligan se pojavio na "zabranjenom" stadionu: Napravio je neoprostivo i sada plaća cijenu!

Admin Čaušević

Otići na stadion najvećeg rivala nikad nije dobra stvar, pogotovo ako se radi o poznatoj faci poslije čega se fotografije i snimci pojave na Instagramu. Na svojoj koži je to osjetio jedan od najpoznatijih huligana na svijetu.

Ponekad određene filmske uloge obilježe nekog glumca i po tome on zauvijek ostaje upamćen. To je slučaj i sa Dannyjem Dyerom koji je glumio u nekim od najboljih filmova o huliganima.

Svjetsku slavu je doživio glumeći u filmu The Football Factory i svi oni koji su zaluđeni navijačkim svijetom kao jednu od obaveza imaju da pogledaju remek-djelo britanske filmske produkcije.

Dyer je u stvarnom svijetu ozbiljan navijač West Hama, a prije nekoliko dana je napravio neoprostivo tako što je otišao na stadion najvećeg rivala.

Naime, britanski glumac je odlučio da uživo pogleda meč FA Cupa između Millwalla i Leicester Cityja. Iako je nosio kapu i pokušao da se zamaskira njegov dolazak nije ostao neprimjećen.

Oglasi

Stadion Den je praktično zabranjeni teritorij za navijače Čekičara s obzirom na rivalstvo između Milwalla i West Hama koje je među najzloglasnijim na svijetu.

"Konačno je došao sebi", "Valjda je usta držao zatvorenim", samo su neki od komentara s kojim se suočio Britanac.

Nije poznato zašto je Dyer gledao meč Milwalla, ali kako god navijači West Hama su itekako kivni na njega i žestoko su ga kritikovali.

Glumac nikad nije krio da navija za West Ham i vrlo je često gost na domaćim mečevima aktuelnog osvajača Konferencijske lige.

Zanimljivo da je prvotimac West Hama, Jarrod Bowen, već neko vrijeme u vezi sa kćerkom slavnog glumca, a u maju su postali i roditelji blizancima.

S obzirom na "porodične veze" nema sumnje da Dyer ima ekskluzivne informacije iz svlačionice Čekičara...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi