Depay ima samo jednu mogućnost

Lyon jedini želi Depayja

Depay ima samo jednu mogućnost

Edmir Škorić

Holandski nogometaš Memphis Depay (22) i dalje traga za klubom.

Depayja je otpisao menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho, pa mu sada predstoji da pronađe novi klub.

Iako se povezivao s Nicom i Milanom, kao i još nekim klubovima, u igri za njegov potpis ostao je samo Lyon.

Francuski klub je već poslao ponudu Unitedu, ali ona je odbijena. Lavovi su nudili 15 miliona funti, no na Old Traffordu bi barem 20, a igrača su 2015. doveli za 25 miliona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

United odbija da igrača pusti na posudbu, pa se sada Holanđanin samo nada da će Lyon podebljati ponudu i da će na kraju uspjeti da ga dovede na Gerland. Inače, Depay je upisao samo četiri nastupa ove sezone u Unitedu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije