Depay rap pjesmom i kubankom u ustima proslavio pet miliona pratilaca

Instagram je čudo

Depay rap pjesmom i kubankom u ustima proslavio pet miliona pratilaca

S. Grebović

Proteklih dana smo se čudili Patricu Evri i njegovim ludarijama na Instagramu poput ljubljenja piletine, a izgleda da mu se u sličnim priredbama pridružio i Memphis Depay.

U Unitedu mu se predviđala blistava karijera, a Depayu je pripala i čuvena 'sedmica' koju su nosile najveće legende kluba sa Old Trafforda poput Erica Cantone, Davida Beckhama i Cristiana Ronalda.

Ipak nikako mu nije uspjevalo da održi kontinuitet dobrih igara, pa je zato odlučio da promjeni sredinu. U ljeto 2016. stigao je u redove Lyona gdje je jedan od nosilaca igre i u kojem je podsjetio na stare dane.

Holanđanin je veoma aktivan i na društvenim mrežama, a na Instagramu je nedavno sakupio 5 miliona pratilaca. To je odlučio proslaviti tako što će snimiti rap pjesmu u kojoj kaže kako je sam sebi najveći idol, ali i u kojoj kaže kako će Holandiju vratiti u sami vrh reprezentativnog fudbala.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi