Depay se pojavio na Instagram liveu sa igračima Liverpoola i zagolicao maštu navijača Redsa

I nisu sami na tom videu njih dvojica

Depay se pojavio na Instagram liveu sa igračima Liverpoola i zagolicao maštu navijača Redsa

S. Grebović

Jedan od junaka epskog preokreta protiv Barcelone u pobjedi od 4:0 Georginio Wijnaldum, jedan je od onih igrača koji su pravi zaljubljenici u društvene mreže, baš kao i Lyonov Memphip Depay.

Liverpool je prije dvije sedmice napravio prvorazrednu senzaciju nadoknadivši 3:0 iz prvog meča protiv Barcelona i to bez pomoći Mohameda Salaha, Roberta Firmina i Nabyja Keite, slavivši sa 4:0.

Tako se četa Jurgena Kloppa plasirala u veliko finale Lige prvaka 1. juna na stadionu Wanda Metropolitano u Madridu, gdje će se za trofej za najbolju ekipu na Starom kontinentu boriti sa Tottenhamom.

Iako je sezona pri kraju, na Anfieldu već kuju planove za narednu sezonu. Spominju se određena pojačanja u vidu Tima Wernera iz RB Leipziga, Davida Neresa iz Ajaxa, Matthijsa De Lighta kao i Memphisa Depaya iz Lyona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Upravo je sinoć je Depay nekih pola sata sa svojim fanovima podijelio Instagram live u kojem nije bio sam. Uživo su se u klip ubacili i Georginio Wijnaldum i Virgil Van Dijk i tako 'zagolicali' maštu navijačima Liverpoola da bi Depay naredne sezone mogao obući dres njihove ekipe.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti