Depay: Želim biti poput Ronalda

Novo pojačanje Uniteda

Depay: Želim biti poput Ronalda

Edmir Škorić

Novi igrač Manchester Uniteda, Memphis Depay, nada se da će ostvariti približno veliku karijeru kao Cristiano Ronaldo.

DRonaldo je iz Sportinga došao u United, a kasnije je prešao u Real Madrid. Depay je, pak, potpisao za Crvene vragove kao igrač PSV-a, u čijem dresu je jučer odigrao posljednji meč.

“Nadam se da ću jednog dana biti poput najvećih igrača na svijetu. Ronaldo je neko koga gledam, baš kao i druge velike igrače. Gledam ih i od njih mogu da učim”, kazao je 21-godišnji Holanđanin, dodavši:

“Čvrsto sam na zemlji i nadam se da mogu dostići taj nivo. Borit ću se da to postignem, trudit ću se na svakom treningu kako bi napredovao”.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Depaya je United platio oko 25 miliona funti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.