Derbi u Gračanici, može li GOŠK zaustaviti Labudove sa Save?

Orašje još uvijek ne zna za poraz

Derbi u Gračanici, može li GOŠK zaustaviti Labudove sa Save?

Adnan Beganović

Danas i sutra na rasporedu su utakmice 6. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine, a derbi će biti odigran u Gračanici.

U Gračanici će Bratstvo ugostiti drugoplasiranu Budućnost i tražit će četvrtu uzastopnu domaću pobjedu. U Gračanici su do sada padali Jedinstvo, Sloga i Branitelj, a domači se nadaju da će i nakon današnjeg meča Gračanice ostati neosvojiva tvrđava.

Vodeće Orašje, koje u prvi pet kola ima isto toliko pobjeda, na domaćem terenu će odmjeriti snage s GOŠK-om, koji je nakon domaćeg poraza u 1. kolu od Radničkog u četiri uzastopne utakmice neporažen.

U Lukavcu na noge Radničkom stiže Zvijezda, Bosna gostuje u Mostaru kod Branitelja, dok se u Kaknju sastaju Rudar i Metalleghe.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Jedinstvo, koje je jedina ekipa bez osvojenog boda, u Bihaću će ugostiti Novi Travnik, u Sanskom Mostu igraju Podgrmeč i Goražde, dok če u Ljubuškom snage odmjeriti Sloga i Čapljina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.