Derbi u Gračanici, može li Radnički zaustaviti Mladost?

Derbi u Gračanici, može li Radnički zaustaviti Mladost?

Adnan Beganović

Danas i sutra na rasporedu su utakmice 23. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine, a derbi u Gračanici igraju Bratstvo i Goražde.

Bratstvo i Goražde još uvijek gaje nade za ulazak u Premijer ligu, a ekipa koja izgubi u današnjem derbiju od svog cilja će biti korak dalje. Ekipa iz Gračanice je favorit, no Goražde na klupi ima Denisa Sadikovića, koji je svojevremeno sa dosta uspjeha vodio Bratstvo, tako da će o pobjedniku najvjerovatnije odlučivati neki sitni detalji.

Vodeća Mladost pred svojim navijačima će snage odmjeriti sa neugodnim Radničkim, dok će Budućnost u Banovićima protiv Gradine tražiti tri boda koja je ostavljaju u borbi za ulazak u Premijer ligu.

GOŠK će u Gabeli dočekati Rudar i svaki rezultat osim pobjede domaćina bio bi pravo iznenađenje, dok će u Bihaću snage odmjeriti Jedinstvo i Igman.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Derbi začelja u Orašju igraju istoimena domaća ekipa i Branitelj, Podgrmeč gostuje u Čapljini, dok će se u Jablanici sastaju Turbina i Metalleghe.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.