Derbi u Zvorniku, Rudar dočekuje Slaviju

Prva liga Republike Srpske, 6. kolo

Derbi u Zvorniku, Rudar dočekuje Slaviju

D. Rakanović

Danas su na rasporedu sve utakmice šestog kola Prve lige Republike Srpske. 

Derbi kola se igra u Zvorniku gdje će Drina dočekati banjalučki Željezničar Sport Team. U taborima obje ekipe vlada optimizam pred današnju utakmicu u nadi da će ostvariti pozitivne rezultate.

Prvoplasirani Rudar želi nastaviti seriju dobrih igara protiv Slavije iz Istočnog Sarajeva, dok gosti u Prijedor dolaze da se nadigravaju. 

Zvijezda 09 nakon neočekivanog poraza u prethodnom kolu  od Podrinja želi da se vrati na pobjednički kolosjek. Na stadionu u Etno selu Stanišić dočekaće ekipa sa začelja tabele Slogu iz Doboja.

U Mrkonjić Gradu Sloboda će dočekati Kozaru iz Gradiške. Sloboda nakon dva kiksa protiv Tekstilca i Željezničara traži trijumf i povratak na pobjedničke staze, dok u Kozari, koja je loše otvorila prvenstvo, se nadaju bodu u ovom meču. 

Sutjeska će na svom stadionu u Foči dočekati Tekstilac iz Dervente, dok će u Janji Podrinje igrati sa Napretkom iz Donjeg Šepka. 

Sve utakmice se igraju danas od 16:30 sati. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti