Sinčić igrača Boce ne gubi vrijeme: Zaveo je djevojčicu, ali to je ništa šta je uradio novinarki

Na kraju ga je majka morala odvesti

Sinčić igrača Boce ne gubi vrijeme: Zaveo je djevojčicu, ali to je ništa šta je uradio novinarki

A. Čaušević

Trogodišnji sin fudbalera Boce Juniorsa aspolutno je ukrao šou nakon što je argentinski velikan pobijedio u utakmici Superkupa ekipu Patronata sa visokih 3:0. 

Simpatični Derek(3), sin lijevog beka Franka Fabre je počeo da krade šou nakon što su igračima kluba iz Buenos Airesa dodijeljene medalje.

Dok je davao intervju otac je u jednom trenutku upitan šta mu radi sin, a Fabre senior je kao iz topa odgovorio: "Ima ljubavnu averu sa Figalovom kćerkom."

Nakon toga su kamere fokus prebacile na Dereka koji je za ruku držao Felicitas, kćerkicu Bocinog štopera Nicolasa Figala.

[twitter]https://twitter.com/golesendir_/status/1631163950690623491[/twitter]

Derek je pored klupe za ručicu odveo Feliciats, dok mu je drugi Kolumbijac u dresu Boce, Sebastian Villa, nešto dobacio.

Oglasi

Svima je bilo smiješno osim samom Figalu koji je ozbiljno zaprijetio Fabreu da vodi računa o ponašanju svog sina.

"Frank, ne previ se glupim, šta ti znaš... Prebit ću te, zar ne vidiš šta ti radi sin, ovo je užasno", poručio je Figal.

Nešto kasnije Derek se pojavio na novom intervju kojeg je njegov otac davao te je uzeo mikrofon u svoje ruke i pokazao da je zavodnik već od malena.

Nakon što je razmijenio nekoliko riječi, novinarska ga je pitala sviđa li mu se novinarstvo, na šta je on odgovorio da mu se sviđaju novinarke Boce.

Uvidjevši šta se dešava ubro je došla Derekova majka Tatiana te odvela "razudanog" sinčića ispred kamera.

Inače, Fabra je već šest godina član Boce, Tatiana mu je dugododišnja supruga, a simpatični Derek im je za sada jedino dijete.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije