12

Komentari (12)

rodjak
Haj dobro raja ,pustite ovog Djerica sta ce momak , eto desilo se sad je i on vidio da je pogrijesio ali kasno jbga.Fudbal je muska duel igra sa dosta satrtova,nekad i pregubih .a nekad i nenamjerno ostrih i desi se jbga.Samo mu mogu poruciti i njemu a i ostalim tako slicnim igracima,ja znam da se trebas dokaszati sefu,ali care ukljuci malo mozak **** ga ja,fudbal se igra i mozgom dobrim dijelom,ako nemas mozga onda nije fudbal za tebe.Dini sve najbolje i nadam se da ce se do pocetka proljeca biti opet onaj stari a i Djericu sve najbolje,i nasdam se da jer se malo opametio nakon ovoga svega.S**** nam sad koncepciju igre skroz ,ali ako se Zeljkovic vrati ko sto je bio prije(i on nakon iste povrede) mogli bi dobro da podnesemo ovaj nedostatak Dine. MUSVDG
tcity055
Sasvim normalna stvar u fudbalu. Momka mi je žao i želim mu brz oporavak ali ovakav Dudićev gest je za svaku kritiku. Nama se neki dan ista povreda povrijedio Mirsad Hasanović i nikom nije palo na pamet da istražuje ko i kako ga je povrijedio. Jednostavno dešava se u fudbalu.
Dena33
Njosa
borba za loptu i slucajno da, ali ono sto je mazlum radio cijeli mec je pacenicki i s namjerom
Samoiskreno
Dudicu seljacino sta razapinjes momka, idi balet treniraj mesaru travnicki
Denzel23
Samo lagano Djera,svi koji te poznaju dobro,znaju da ne bi mrava zgazio a tek nekog povredio namjerno... uvjek si davao sve od sebe i ponasao se profesionalno...
seibeg
nijepoznat
ma samo mu prosljedi svoju platu
starmac
To si trebo razmišljat prije utakmice.Znao si da je prijateljska utakmica i jos 70M od gola.Ti si lud i nisi dobar nikako.Možeš uništit čovjeku karijeru.
Rizva17
Koliko si ti skučen lik, pa nije šah igra se moglo se isto i njemu desit, sudbina. Sad je borba za mjesto u ekipi igra se jako kao i u prvenstvu .
lopov84
A i standardan start za zuti karton, samo mali nije imao srece, tako je to sa ligamentima...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.