2

Komentari (2)

beautifulloser
Koji tacno aspekt Juventusove skole, mito, potplacivanje, namjestanje, guzovace osvajanje titula, pa onda ispadanje u drugu ligu?
ludilobrale
Sarkazam u nedostatku argumenata pošto si teška neznloca sacu ti objasnit. Sud Italije nije osudio Juventus jer nije bilo dokaza za to što su ih osudili Talijanski savez Juventus izbacili Milanu -11 bodova niti jedna utakmica koja je navodno bila pro lukom nije pokazala ništa sumnjivo ni protiv Rome ni Lazia ni Inter ni Miliana i Sampa za te su ih utakmice optužili a ništa nisu našli bilo je još dvije utakmice ali sud ništa nije našao . I sudije su bile na provjeri ništa nije nadzeno možeš naći izjave sudija tužilaštva Italije sve će ti biti jasno. Kada je Juventus tužio savu izjava predjsnika koji je javno zakuao "ako nas Juventus dobije na sudu savez će bankrotirati" samim tim je država stala u zaštitu saveza i zato je Juventus povukao tužbu . Zauzvrat su dobili zemljište besplatno za stadion kao što vidiš da svi u Italiji kubure sa odbijanjem zemljišta za stadion Juve ga je dobio bez problema to je jedan vid kompenzacija možeš li zamisliti koliko su oštetili klub. Jedini čovjek koji je optužen i odbio zabranu je Luciano Moggi koji je pokušao lobirati kod sudija i kod transfera održanih ali je utvrđeno da klub i porodica Angeli nisu imali ništa stim. Reci ti meni jesi išta znao od ovoga ? I sjećaš li se sastava Juventusa iz te godine i dokle su dosli LP ? Klasična priča neznalice što lupa ko P**** po samaru
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.