Deset golova u Međugorju, Metalleghe razbio Brotnjo

Prijateljski susret

Deset golova u Međugorju, Metalleghe razbio Brotnjo

Fudbaleri federalnog prvoligaša Metalleghea su danas u Međugorju odigrali pripremni susret protiv ekipe Brotnja i upisali visoku pobjedu rezultatom 8:2.

Pogleda li se rezultat utakmice jasno je da su Kraljevi iz Jajca potpuno razbili svog današnjeg protivnika, a u strijelce se upisalo čak osam različitih igrača.

Već nakon prvih 45 minuta utakmice Metalleghe je imao ubjedljivih 6:1, da bi do kraja postigli još dva gola. Ekipa Brotnja je do posljednjeg sudijskog zvužduka još jednim golom uspjela samo koliko-toliko ublažiti poraz.

Golove za Metalleghe su postigli Vujica, Kukavica, Samardžić, Pljevljak, Hota, Alispahić, Ćosić i Haračić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi