Deset igrača koji se imaju pravo nadati Mešinom pozivu

Deset igrača koji se imaju pravo nadati Mešinom pozivu

Dario Đumić (NEC Nijmegen)

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će krajem ovog mjeseca odigrati dvije utakmice, koje će selektoru Mehmedu Baždareviću poslužiti kao idealna prilika da isproba neke nove fudbalere.

Dario Đumić je 25-godišnji Sarajlija koji s mnogo uspjeha nastupa u holandskoj Eredevisiji. Ovaj stoper je od ove sezone član NEC-a iz Nijmegena, za koji je nastupio na svih 25 utakmica na prvenstvu i igrač je s najvećom minutažom k lubu koji zauzima 12. mjesto na tabeli. Iako igra u odbrani, Đumić je ove sezone postigao četiri gola uz isto toliko asistencija u Eredivisiji, a svakako da treba uzeti u obzir i to da su našoj reprezentaciji neophodna pojačanja za budućnost na stoperskoj poziciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi