Najbolji prijatelj Sadija Manea potpisao za Bayern
Foto - Bayern

Dobio društvo u Minhenu

Najbolji prijatelj Sadija Manea potpisao za Bayern

Midhat Šljivak

Sadio Mane stigao je ovog ljeta u Bayern iz Liverpoola.

Fenomenalni Senegalac odlučio je kako je vrijeme za promjenu i nakon osam godina napustio je Englesku. Kao novu destinaciju odabrao je Minhen i potpisao je ugovor s Bayernom.

Mane će uz sebe u Minhenu imati i najboljeg prijatelja. Novi član Bayerna večeras je postao reprezentativac Benina Desire Segbe (29) koji je potpisao ugovor na dvije godine.

Sigurno je da će prisustvo najboljeg prijatelja u istom gradu Maneu predstavljati istinsko zadovoljstvo i Bayern je učinio sve kako bi svoje novo pojačanje učinio mnogo sretnijim.

Ovaj 29-godišnjak igrat će za rezerve Bayerna. Ovo mu je potpis života jer je ranije igrao uglavnom za mnogo manje i poprilično anonimne klubove.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Tako je u karijeri igrao za B tim Metza, Jeunesse Esch iz Luksemburga, nekoliko francuskih niželigaša, slovačku Senicu, Oldham i Dinamo iz Bukurešta.

Za reprezentaciju Benina odigrao je sedam utakmica i nije se upisao u strijelce.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti