Dest predstavljen u Barceloni, pa sve iznenadio izjavom zašto je došao u katalonski klub

Novo pojačanje

Dest predstavljen u Barceloni, pa sve iznenadio izjavom zašto je došao u katalonski klub

E. Čaušević

Mladi američki fudbaler Serginho Dest danas je zvanično predstavljen kao novo pojačanje Barcelone.

Dest je u Barcu stigao iz Ajaxa i potpisao je ugovor na pet godina. Barcelonu je ovaj transfer koštao 20 miliona eura, a Desta vide kao dugoročno rješenje na poziciji lijevog beka.

Ovaj mladi fudbaler povezivao se ranije s Bayernom, ali potom je stigla ponuda Barcelona koja je sve promijenila. Pregovori nisu dugo trajali i Dest je pokazao veliku želju da karijeru nastavi u katalonskom klubu.

Danas je zvanično predstavljen kao novo pojačanje Barcelone i sve je iznenadio kada je otkrio zbog čega je baš izabrao dolazak na Camp Nou.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Izabrao sam Barcelonu zbog toga što imaju trenera iz Holandije, a također jer ih je nedavno napustio jedan lijevi bek. Jednostavno imao sam osjećaj da ću ovdje imati više prilike za igru. Koeman zna da mogu igrati i lijevog beka i bitno mi je što on vjeruje u mene. Barcu nisam izabrao zbog Messija, ali bit će vrlo lijepo igrati s njim", rekao je Dest.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bajernovac
dosao da moze guzicu brisati Mesiju kao i Pjanic,,,he to sta je stiga
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi