Detalj koji je mnogima promakao: Trener Bešiktaša začuđeno gledao Vidu pred kraj meča u Beogradu

Zašto je htio izaći?

Detalj koji je mnogima promakao: Trener Bešiktaša začuđeno gledao Vidu pred kraj meča u Beogradu

Vrlo zanimljiva scena desila se pred kraj sinoćnje utakmice iozmeđu Partizana i Bešiktaša u Beogradu.

Iako je trener gostiju Senol Gunes izvršio sve tri izmjene u 88. minuti, njegov štoper Domagoj Vida tražio je da izađe iz igre. Gunes ga je prvo začuđeno pogledao, nakon čega mu je rekao da ga ne može zamijeniti obzirom da više nema pravo na izmjenu, a Vida je nakon toga ostao na terenu.

Da stvar bude još zanimljivija, Vida se nakon meča nije požalio na povredu, a neki smatraju da je htio izaći radi provokacija beogradske publike koje su trajale od samog početka meča.

Ipak, to su samo pretpostavke, a Vida je sam nakon meča pohvalio navijače Partizana te je dodao da ima dovoljno godina kako bi mogao trpiti provokacije sa tribina.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Inače, Partizan i Bešiktaš su odigrali bez pobjednika (1:1), a revanš je za šest dana u Istanbulu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi