Detalj sa ceremonije koji će postati hit: Salah nije pogledao Ramosa, ali potez Španca se prepričava

Slučajno ili ne?

Detalj sa ceremonije koji će postati hit: Salah nije pogledao Ramosa, ali potez Španca se prepričava

Jučer su u Monte Carlu, nakon žrijeba grupne faze Lige prvaka, dodjeljene i nagrade najboljim pojedincima u prošloj sezoni.

Tako je za najboljeg fudbalera izabran Luka Modrić, defanzivca Sergio Ramos, vezistu Luka Modrić i napadača Cristiano Ronaldo.

Mnogima je bila zanimljiva činjenica da su prvi put poslije finala Lige prvaka vrlo blizu jedan drugom bili Mohamed Salah i Sergio Ramos. Naravno, Salah je bio u konkurenciji za najboljeg fudbalera Evrope, ali je ostao bez nagrade.

Ipak, Ramos je dobio nagradu za najboljeg defanzivca, a ono što je zanimljivo je činjenica da je tokom ceremonije sjedio odmah iza Salaha. Dakle, morao je proći pored Egipćanina kada je išao po nagradu i kada se vraćao, a kao što smo već pisali, Salah ga tom prilikom nije ni pogledao.

Ipak, ono što je svima 'zapalo za oko' je jedan detalj kada se Ramos vraćao da sjedne. On je tom prilikom Salaha potapšao baš po lijevom ramenu koje je Salah povrijedio tokom duela s njim u finalu Lige prvaka.

Slučajno ili ne, ne znamo, ali svakako da je fotografija postala pravi hit na internetu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

troša
Kakav smrad moraš biti da ovako provociraš. Gnjida od čovjeka kakav je Ramos zaslužuje pljuvanje na stadionu i ispred njega...
32 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi