Deulofeu: Više nikad neću zaigrati za Barcelonu

Jasna poruka

Deulofeu: Više nikad neću zaigrati za Barcelonu

E. Čaušević

Španski fudbaler Gerard Deulofeu napustio je Watford nakon što mu je završila posudba na koju je početkom godine stigao iz Barcelone.

Deulofeu je počeo sezonu u Barcelonu, ali Ernesto Valverde nije bio zadovoljan njegovim igrama i poručio mu je da može ići. Na kraju je ovaj fudbaler odlučio da ide na posudbu u Watford gdje je dobro počeo, ali se nažalost brzo povrijedio.

Nakon što je Barcelona napravila gaf na proslavi titule jer Deulofeua nije bilo ni u priči to je razočaralo ovog igrača koji je poručio da se više ne želi vratiti u ovaj klub. U izjavi za španske mediji Deulofeu je poručio da više neće igrati u dresu kluba u kojem je ponikao.

"Više nikada neći zaigrati za Barcelonu. Sigurno je da ću na ljeto promijeniti klub, ali još uvijek ne znam gdje ću nastaviti karijeru. Razmišljam o svemu i vidjet ćemo šta će biti na kraju. Jedna od opcija je i ostanak u Watfordu", rekao je Deulofeu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije